Glaswerken Blockx

Voor Glaswerken Blockx mocht ik de huidige website vernieuwen naar een modern design.

Het project

Nieuwe website voor Glaswerken Blockx

De oude website was een one-pager waarbij alle info op één pagina staat. Door de informatie over diensten, het bedrijf en realisaties te verdelen over meerdere pagina's creëren we extra structuur. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om de juiste informatie terug te vinden.

Het aanbod is nu duidelijk onderverdeeld is de verschillende producten. Doordat we gebruik maken van een raster met korte info is het volledige aanbod nu in één oogopslag te zien. Vroeger moest je daar de hele pagina voor door scrollen waardoor je bezoekers langer moeten zoeken naar de gewenste informatie.

Doorheen de website is het eenvoudig om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Deze knoppen staan altijd op een relevante plaats. Zo sluiten we elke pagina af met: "Niet gevonden wat je zocht?" en de mogelijkheid om contact op te nemen met Glaswerken Blockx. Op die manier verhoog je het aantal contact opnames via je website en verzekeren we dat elke bezoeker antwoord krijgt op zijn vraag over glaswerk.

Veel bezoekers zijn geïnteresseerd in de vorige realisaties van een bedrijf. Enerzijds om te kijken of het bedrijf al een gelijkaardig project heeft gerealiseerd of puur om inspiratie op te doen. Daarom hebben we een aparte pagina gemaakt waarop alle realisaties te vinden zijn. Je kan filteren per dienst en daarna doorklikken op het project voor meerdere foto's en gerelateerde realisaties.

Bekijk de website in het écht

Een opgemaakte foto en een toffe tekst? Allemaal goed en wel, maar de échte ervaring van een website die krijg je live te zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.