Encerta

De diensten van Encerta worden uitgelicht op een gloednieuwe website inclusief website tracking en cookie banner.

Het project

Nieuwe website voor Encerta

Voor mocht ik een volledig nieuwe website maken. Encerta is een EPC bureau in Kontich met een specialisatie in EPC advies voor bedrijven en organisaties.Het doel was om een professionele website te maken waarin al de nodige EPC informatie eenvoudig terug te vinden is.

De diensten pagina's moesten een bron worden voor al je informatie rond één EPC niche. De pagina bevat dan ook veel tekst. Om de pagina zo overzichtelijk mogelijk te maken gebruiken we open-klapbare elementen en sliders. Aanvullend is elke diensten pagina voorzien van een aparte menu waardoor je eenvoudig doorheen de teksten kan navigeren.

Om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen hebben we stap voor stap het proces uitgeschreven. Zo weet de bezoeker perfect wat hij of zij kan verwachten van een samenwerking met Encerta.

Ben je op zoek naar alle informatie over één onderwerp? Maak gebruik van de zoekbalk en krijg ik een oogopslag alle relevante pagina's te zien waar jouw zoekwoord vermeld is.

Naast het design van de website heb ik ook website tracking voorzien voor Encerta. We meten belangrijke data door en brengen alles samen in Google Analytics. Daar kan Encerta bekijken van welk kanaal de bezoekers op zijn website komen en of men contact opneemt of niet. Zo vormt de Analytics tool een dashboard waarop Encerta zijn toekomstige marketing activiteiten kan analyseren.

Bekijk de website in het écht

Een opgemaakte foto en een toffe tekst? Allemaal goed en wel, maar de échte ervaring van een website die krijg je live te zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.