Echografie Vlaanderen

De website van Echografie Vlaanderen werd vernieuwd en uitgebreid met een e-learning module.

Het project

Nieuwe website voor Echografie Vlaanderen

Voor Echografie Vlaanderen mocht ik de huidige website in een nieuw jasje steken. Echografie Vlaanderen is een opleidingscentrum voor gezondheidsprofielen die zich willen bijscholen in echografie.De oude website was wat verouderd en straalde niet het gewenste expertise uit. Het was tijd voor een vernieuwde website die dit volledig naar buiten brengt.

De opleidingen zijn overzichtelijk terug te vinden op de website. Elke opleiding heeft een aparte pagina met extra uitleg. Daarop kunnen bezoekers zich aanmelden via het booking portaal.

In de blog van Echografie Vlaanderen wordt het expertise uitgelicht. Hier worden interessante publicaties samengevoegd en updates gegeven over de opleidingen. Op de pagina is ook een formulier aanwezig waarop geïnteresseerde bezoekers zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo kan het opleidingsinstituut ook updates versturen die rechtstreeks in je mailbox komen.

Aan de hand van cursus video's kunnen bezoekers al een basis opleiding volgen via de E-Learning module. Hier wordt ook extra informatie gegeven over het Blended Learning concept en kunnen deelnemers zich verdiepen in verschillende Echografie cases.

Bekijk de website in het écht

Een opgemaakte foto en een toffe tekst? Allemaal goed en wel, maar de échte ervaring van een website die krijg je live te zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.