Café - Bistro Het Lusthofke

De uitbaters van Café - Bistro Het Lusthofke wouden zelf graag aanpassingen kunnen doen aan de website.

Het project

Nieuwe website voor Café - Bistro Het Lusthofke

Voor Café - Bistro 't Lusthofke mocht ik een nieuwe website maken. Een sportcafé met bistro mogelijkheden vlak naast de tennisclub van Arendonk.Vroeger hadden Dirk en Kristien een website als aanvulling van de Resengo tool. De website was onvolledig en bevatte vaak gedateerde informatie. Bovendien werd de booking tool van Resengo amper gebruikt. Het was tijd om Resengo af te schrijven en zelf een overzichtelijke website te maken met reservatie mogelijkheden.

De informatie op de nieuwe website van Café - Bistro 't Lusthofke is nu snel terug te vinden op enkele pagina's. Deze zijn prominent aanwezig op de homepage en in de navigatie. Bovendien kan je doorheen de website op verschillende plaatsen een reservatie boeken. Zo vindt elke bezoeker de juiste info eenvoudig terug.

De aanliggende sportmogelijkheden, het verhuur van de feestzaal en informatie over de bistro hebben nu stuk voor stuk een eigen pagina met alle informatie. Zo kom je via de pagina van de sportmogelijkheden direct bij de juiste website om een sportterrein te reserveren. Op die manier wordt een bezoeker op de website toch verder geholpen.

Om het onderscheid tussen het café en de bistro duidelijker te maken hebben we twee openingstijden voorzien. Deze worden aangepast per seizoen. Wil je graag iets komen drinken of eten? Check gerust even de website voor de laatste openingstijden.

Bekijk de website in het écht

Een opgemaakte foto en een toffe tekst? Allemaal goed en wel, maar de échte ervaring van een website die krijg je live te zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.