Bemdkaffee

Voor de Bemdkaffee mocht ik een volledig nieuwe website maken waarop alle nuttige info snel terug te vinden is.

Het project

Nieuwe website voor de Bemdkaffee

Vroeger stond er enkel wat informatie op een aparte pagina van de bemdhal website. Nob en Katrien konden zelf geen aanpassingen maken waardoor er soms foute informatie te vinden was over bijvoorbeeld de openingsuren of hen aanbod. Daarnaast was het onderscheid tussen de Bemdhal en de BemdKaffee niet duidelijk. Tijd voor verandering!

Alle informatie over de BemdKaffee is nu snel terug te vinden op enkele pagina's. De belangrijkste informatie zoals de openingsuren, accommodatie en de reservatie mogelijkheden komen op verschillende plaatsen doorheen de website terug. Zo vind elke bezoeker op de website de juiste info eenvoudig terug.

Dankzij een editor functie op de website kunnen de uitbaters zelf aanpassingen maken aan de website. Op die manier staan er nooit meer gedateerde openingsuren online. Teksten en afbeeldingen kan je eenvoudig aanpassen, zonder enige voorkennis over webdesign. De editor functie kan je namelijk vergelijken met een 'Word-document'. Tekst selecteren, nieuwe tekst typen en de aanpassing is zo gebeurd!

Om reservatie- en contact mogelijkheden beschikbaar te maken staan er verschillende contact formulieren op de website. Daarnaast kan je ook altijd het telefoonnummer, e-mailadres en een link naar de WhatsApp terugvinden per contact pagina. Voor ieder wat wils!

Bekijk de website in het écht

Een opgemaakte foto en een toffe tekst? Allemaal goed en wel, maar de échte ervaring van een website die krijg je live te zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.